Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinliği olan uzman daveti olarak Yazar Sn. Erdoğan Ergin; “Okuma Kültürü ve Yaratıcı Yazın “ konusuyla ilgili Şile’deki okul öncesi öğretmenleriyle çevrimiçi bir araya gelecek.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ocak ayı etkinliği olan uzman daveti olarak Yazar Sn. Erdoğan Ergin; “Okuma Kültürü ve Yaratıcı Yazın “ konusuyla okulumuzdaki ve Şile’deki okul öncesi öğretmenleriyle çevrimiçi olarak bir araya gelecek.

03.01.2024 50

03-01-2024